Trainingen door Koos

Hoe wordt je online beter zichtbaar? Door het juist inzetten van middelen die tot je beschikking staan: website, social media pagina’s, on en offline advertising. Website, social media profielen, youtube, weblog, videoboodschappen, online workshops, alles ten dienste van het doel: beter zichtbaar, meer klanten, meer bezoekers en een hogere omzet en/of klanttevredenheid.

Bedankt voor je interesse in de trainingen.
Op deze pagina leg ik je uit wat voor trainingen ik verzorg en voor wie.

training content schrijven koos luijk

Ik ben Koos Luijk en heb ruim 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie, online en offline marketing, social media, sales, ondernemen & adverteren. Met die ervaring help ik graag andere mensen. Of je nu lesgeeft op de basisschool, grote onderneming leidt, een gemeente of provincie bestuurt, een winkel runt of zelfstandig metselaar bent, we communiceren allemaal. Ieder op niveau en met een ander doel.

Daarin ligt mijn passie, dat ik mij aanpas aan jouw situatie en vanuit mijn eigen situatie naar die van jou kijk. Kinderen zijn daarvan een prachtig voorbeeld. Hoe kun je hen begrijpen als je niet bereidt bent op niveau naar hen te luisteren en vanuit dat punt hen te begeleiden? Daarin ligt vaak het probleem, de boodschap die we willen overbrengen zit vol met moeilijke termen, vakjargon of we willen het heel mooi zeggen. Intussen snapt de ontvanger er niets van.

Wie heb ik reeds mogen helpen met de communicatie, marketing en online zichtbaarheid?

 • Bedrijfsleven: directie, management, sales, customer service
  ondernemers, retail, startende ondernemers, winkeliers (verenigingen), zzp-ers
 • Overheid: alle bestuursvormen en -lagen, politieke partijen
 • Onderwijs: basis, middelbaar en hoger onderwijs
 • Zorg: zorginstellingen, huisartsen, zelfstandigen
 • Brancheorganisaties: juridisch, personeel, weekmarkten

Welke onderwerpen / platformen kunnen aan bod komen tijdens een van de trainingen.

 • Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube
 • Google (+ / business / places)
 • CRM, (Social) Sales & Leadgeneratie
 • Opvoeding, relaties en Social Media

Groepstraining – workshop
Facebook marketing, Linkedin Marketing, Instragram Marketing, Funnel, wat is het allemaal en wat kan ik ermee? Weet je bijvoorbeeld niet wat je op jouw zakelijke pagina moet schrijven, of heb je nooit nieuws voor je website? Volg dan de training Content Schrijven.


Persoonlijke Training 
Ga je voor maximaal resultaat dan is persoonlijke aandacht veel waard. In korte tijd vergroot je je kennis en weet je jouw online reputatie te beheren. Zelfs wanneer je nu totaal geen profiel hebt, of kennis bezit om deze aan te maken en te beheren. Waar zit de bottleneck?

Boek een Persoonlijke Training


Op locatie
Allemaal aan tafel, computer erbij. Visie ontwikkelen, strategie bepalen en uitvoeren. Of puur kennis overdragen?

 • op uw eigen niveau
 • branchespecifiek
 • actueel

Offerte aanvragen


Spreker
Mijn praktische verhaal over het gebruik van sociale media is op iedere branche toepasbaar en varieert van leuke anekdotes tot het wijzen op gevaren en belemmeringen. Er gaat een wereld voor uw publiek open. Ik ben erop gericht het publiek te laten nadenken over hun gedrag, hun eigen reputatie en de wijze waarop zij die zelf kunnen beheren/bijsturen.

 • beschikbaar voor uw relatiedag, branche-event of congres

Nu Boeken

Niet tevreden over je resultaat met Facebook of LinkedIn? Kosten deze websites je tijd en levert het niets op? Dan wordt het tijd om de rollen eens om te draaien. Geld verdienen aan je profiel is mogelijk! Download hier 10 tips om je profiel aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.