Webontwikkeling

Om een contentstrategie te laten werken heb je de juiste middelen nodig. Bedenk eens dat jij als onbekende, klant wordt bij je eigen bedrijf: welke route leg je dan af. De ‘salesfunnel’ is de route die van een onbekende een klant maakt, zelfs een ambassadeur.
Wij ontwikkelen met een team van specialisten:

  • websites voor pc/tablet en smartphone (wordpress)
  • koppelingen
  • mobiele apps voor iphone en android

Als de basis goed is, wordt onderhoud makkelijker. Een goede website en een goed profiel op social media bepalen jouw imago voor een belangrijk deel, daarmee maak je de onbekende bezoeker nieuwsgierig. Neem contact op met Koos voor een scan van jouw route: 085-0654868

Communicatie op de werkvloer

Praten is de smeerolie van de zaak. Als er goed gecommuniceerd wordt, taken zijn duidelijk en verantwoordelijkheden zijn afgesproken met elkaar, zijn de basisprincipes van een prettige werkomgeving aanwezig. Zo ontwikkelen, implementeren en trainen wij op social-mediabeleid, communicatie tussen collega’s, communicatie vanuit sales/klantenservice richting klanten, zowel offline als online. Ook als werkgever kun je in een rol zijn gegroeid waarin je niet bent geschoold. In dat geval zijn wij jouw backup waarop je kunt terugvallen als het even niet gaat, of als je op een andere manier wil gaan werken.
Heb je een uitdaging voor Koos?