Berichten schrijven

Berichten schrijven voor je website of social media pagina’s op Facebook, LinkedIn of ander social media netwerk is een uitdagend werk. Je kunt dat zelf doen, een reclamebureau voor inhuren of iemand in dienst nemen die het voor je regelt. Je hoort het woord content al aankomen… INHOUD. Die komt echt bij jou vandaan. Je wilt jouw visie en uitstraling etaleren op internet om de lezer en kijker het juiste gevoel mee te geven over jouw bedrijf en de oplossingen die jij te bieden hebt.

De praktijk ziet er echter vaak anders uit. De website is gebouwd, helemaal naar je zin. Nu nog een keer gaan zitten voor die Facebookpagina maar de grote vraag blijft: wie gaat dit bijhouden? Na 2 maanden is je website niet meer actueel wanneer je bijvoorbeeld een nieuwspagina hebt en er niets aan doet.

Zo kan ik nog wel even verder schrijven, de voorbeelden zijn legio. Facebookpagina’s die zijn aangemaakt met 3 berichten en klaar. Dat was ongetwijfeld niet de bedoeling. Ik geef je graag 3 tips in onderstaande video. Wil je je teleurstelling ongedaan maken? Schrijf je dan in voor de training Content schrijven. 

Allemaal leuk denk je nu bij jezelf, en als jij dat nou eens voor ons regelt?
Kijk eens op de beheerpagina of neem contact op. Wil je mij direct aan de lijn, bel dan 085 – 0654 868.

Wil je deze informatie delen?